e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Forever New İle Yılbaşına Damga Vurun!

675 Okunma — 29 Aralık 2018 18:46
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Birbirinden çarpıcı tasarımlarıylamodaya yön veren marka  yılbaşında da bu geleneği bozmuyor. Sofistike detaylarla süslenen ihtişamlı lüks kumaşlar, stil sahibi kadınların girdikleri her ortamda dikkat çekmesini sağlıyor.

Yılbaşı gecesinde feminen görüntülerini şık ve elegan parçalar ile tamamlarken, yeni yılı mükemmel bir görünümle karşılıyor. Lüks dokularla zenginleşen tasarımlar, modern çizgilerle yeniden yorumlanarak göz alıcı parti tasarımlarında hayat buluyor.

Payetli elbiselerden, dantel detaylı modellere, şifon bluzlardan volan ve tül detaylı elbiselere kadar her vücut tipine uygun tasarımlar, moda tutkunlarının kalbini kazanıyor. Düz elbiselerine farklı bir hava katmak isteyen Forever New kadınları, etollerle parti kombinlerini tamamlarken,sezonun en trend parçası yapay kürk kabanlar ile kombinlerini öne taşıyarak yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor.

Yılbaşı gecesinde görünümünü ışıltılı aksesuarlarla tamamlamak isteyenler, moda tutkunlarının özel geceler için en çok tercih ettiği model olan taşlı clutchlarla ve şık çizmelerle kombinlerine renk katıyor. Kristal taşlıdan sallantılıya, halkadan yelpazeye kadar her renk, model ve boydaki göz alıcı küpeler, son sezona damgasını vuran çoklu kolyeler ile boncuklu ve taşlı bileklikler ise kombinleri zarif bir şekilde tamamlıyor.

Yayın tarihi: 10.12.2018

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Forever New İle Yılbaşına Damga Vurun!