e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Yılbaşı Gecesi İçin 7 Makyaj Önerisi

471 Okunma — 30 Aralık 2018 04:19
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1- Altın göz farı

Dikkat çekici görünmek için yılbaşı gecesinden daha uygun bir zaman var mı? Bu gece rahatlıkla abartıya kaçabilirsiniz çünkü etraftaki her şey zaten fazlasıyla ışıltılı! Yılbaşı gecesi günlük hayatınızda uygulamayadığınız bir şeyler deneyebilir, gold göz farı kullanabilirsiniz. Göz makyajınız yeterince çarpıcı olacağı için makyajınızın geri kalanını daha hafif kullanmalısınız.

2- Bronz göz makyajı

Uzun zamandır bir hayli popüler olan bronz göz makyajı oldukça şık görünüyor. Bu makyajı nude dudaklar ve kahverengi yanaklar ile tamamlayın.

3- Kırmızı yerine bordo

Klasik bir yılbaşı görünümü şüphesiz kırmızı dudaklardır. Bu yıl bir değişiklik yapın ve kırmızı rujunuzu rafa kaldırın. Onun yerine son dönemlerin trend ruj rengi bordoyu kullanabilirsiniz.

4- Yeşil farlar

Yeşil de en az kırmızı kadar yılbaşı rengidir. Ancak büyük bir çoğunluk yılbaşı gecesi kıyafet ve makyajında bu renge yer vermez. Bu sene çok popüler olan rengarenk farlar ile tanışma zamanı! Yeniliklere açık olun ve yılbaşında gözlerinizi yeşile boyayın.

5- Simli eyeliner

Far kullanmaktan hoşlanmıyor ancak yine de ışıltılı görünmek istiyorsanız simli eyeliner ya da göz kalemlerinden yardım alabilirsiniz. Göz kaleminizle aynı renk oje sürerek güzel bir kombinasyon yakalayabilirsiniz. 

6- Metalik rujlar

2019 makyaj trendlerinin başını metalik ve simli rujlar çekiyor. Yılbaşı gecesi ise simli rujları kullanmak için en ideal zaman.

7- 90’lar ruhu

90’lar kesinlikle geri döndü ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz, değil mi? İstediğin kadar koyu makyaj yapabilirsiniz. Koyu renk rujunuzu, dumanlı bir göz makyajı ile kombinleyin. Yılbaşının en havalı 90’lar kadını olun.

MAHMURE ÖZEL

Yayın tarihi: 25.12.2018

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Yılbaşı Gecesi İçin 7 Makyaj Önerisi