e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Hollywood Starlarının Güzellik Tüyoları

552 Okunma — 25 Şubat 2019 00:40
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1. NAOMİ CAMPBELL

48 yaşındaki (1970 doğumlu) Britanyalı ünlü süper model Naomi Campbell, tam olarak 177 boyunda ve 57 kilo! Formunu et ağırlıklı bir diyetle koruyan Campbell, selülit sorununa çok ilginç bir çözüm geliştirmiş. Top model, selülit oluşumunu engellemek için gece yatmadan önce bacaklarına kahve sürüp, streç folyo ile sarıyormuş!

2. ANGELİNA JOLİE

Dünyanın sayılı güzel kadınları arasında bulunan Angelina’nın güzelliğinin püf noktası doğallık ve iyi bir uyku! Pahalı makyaj malzemelerine para harcamayan Jolie, dudaklarının güzelliğinin püf noktasını soranlara ucuz bir dudak koruyucusu cevabını veriyor.

3. CAMERON DİAZ

Cameron Diaz o derin bakışlarının sırrının basit mavi bir göz kalemi olduğunu söylüyor. Ayrıca göz kapaklarının üzerine uyguladığı bronz renklerde göz farı ile gözlerinin daha büyük görünmesini sağlıyor. Denemeye değer bir tüyo!

4. NİCOLE KİDMAN

Nicole Kidman porselen gibi cildini güneş koruyucularının önemini asla unutmamasına borçlu. Avustralya’da büyüyen ünlü oyuncu, küçüklüğünden beri güneş koruyucularını yanından asla ayırmamasının en önemli püf noktalarından biri olduğunu belirtiyor.

5. JENNİFER ANİSTON

Friends’in biricik Rachel’i Jennifer Aniston, günlük nemlendirici losyonları yanından asla ayırmıyor. Ayrıca doğal maskelerin gücüne inanan Aniston, dudaklarının daha dolgun ve canlı gözükmesinden hoşlanıyor. Bunun içinse düzenli olarak dudaklarına şekerli suyla masaj yapıyor.

6. MARİAH CAREY

Ünlü şarkıcının dolgun dudaklarının sırrı nane ruhu! Konserlerinden önce dudaklarına nane ruhu sürerek dudaklardaki kan akışını yükseltiyor ve daha canlı, ayrıca dolgun görünmesini sağlıyor.

7. KİM KARDASHİAN

Kardashian kardeşlerin en ünlüsü Kim’in güzelliği için en güvendiği şey şeker! Bir kaşık şekerin cildi parlatmaya yeteceğini söyleyen Kim, duş sırasında vücudunu şeker ile ovduğunu belirtiyor.

8. SHAKİRA

Latin güzeli de güneş kremine inananlardan! Hatta kendisi yetişkinler için değil, bebekler için olan kremleri tercih ediyormuş. Ayrıca altın kuralı düzen olan ünlü şarkıcı, güzelliğini düzenli beslenme, düzenli spor ve dansla koruduğunu ifade ediyor.

Yayın tarihi: 15.10.2018

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Hollywood Starlarının Güzellik Tüyoları