e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Uzak Mesafeli İlişkilerde Hangi Sorunları Yaşıyoruz?

816 Okunma — 13 Nisan 2019 16:09
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uzun mesafeli ilişkiler her zaman başarısız olacak diye bir kaide yok tabi ki ama yürütmesi hiçte kolay değil. Sürekli aklınızın bir köşesinde olması, duyduğunuz özlem gibi duygular nedeniyle duygusal anlamda yıpranmalar ortaya çıkıyor. Bu yıpranmalardan en az zararla kurtulmanız için sizlere belli başlı problemleri sıraladık.

1- YALNIZLIK HİSSİ

Sevgilinizi özlemişken, yolda elele yürüyen sevgilileri görmek kadar sinir bozucu bir durum yoktur. Üstelik arkadaş çevrenizde de çiftler varsa yalnızlık hissiniz yüzünüzde bir tokat etkisi gösterecektir. Böyle durumlarda hemen sevgilinizi arayın ve onun sesi ile yalnızlığınızdan kurtulun. Bütün özleminizi ortadan kaldırmaz ama yine de iyi hissettirir.

2- SEVGİLİ EKSİKLİĞİNİ HİSSETME

Çevrenizdeki mutlu çiftleri görünce uzak mesafe ilişkisi sizin için gereksiz gelebilir. Hatta çevrenizde sizinle ilgilenen kişilerin eylemleri daha çok hoşunuza gidebilir. Böyle zamanlarda sevgilinizin yanına gitmek en mantıklı harekettir. Sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli ve aşk dolu dakikalar ilişkinizin güçlenmesine yardımcı olacaktır.

3- EKONOMİK SIKINTILAR

Bazı şeyler parmak şıklatınca gerçekleşmiyor maalesef. Her ne kadar sevgilinizi göresiniz geldi ise de yolculuk yapmak oldukça maliyetli. Bu nedenle kendinize uygun bir çizelge hazırlayın eşit uzaklıkta bir mekan seçin ve sevgilinize en ihtiyaç duyduğunuz anlarda orda buluşun. Ve nöbetleşe yolculuklar yapın.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Uzak Mesafeli İlişkilerde Hangi Sorunları Yaşıyoruz?