e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

G Lingerie Plaj Koleksiyonu

1286 Okunma — 03 Haziran 2019 21:21
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İhtiyacınıza göre G Lingerie’nin plaj elbisesinden plaj şortuna kadar farklı seçeneklerle değişik kombinler oluşturabilir hem kendinizi hem gardırobunuzu yaza hazırlayabilir, tatiliniz süresince fark yaratabilirsiniz.

Bikini üstü elbiselerde; kısa, uzun ya da midi boylardan stilinize uygun olanını tercih edebilir, eğlenceli ve dinamik bir görünüm için renkli plaj elbiselerini tercih edebilirsiniz. Fırfırlı, çiçekli ya da çizgili desenlerden oluşan plaj elbiseleriyle happy hour saatlerinde özgür bir stil yakalayarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Turkuazlar, maviler ve beyazlar koleksiyonunun öne çıkan renkleri. Yeşilin en güzel tonları da koleksiyonda yer alıyor.

Sezonun gözdelerinden çizgiler ve çiçek desenleriyle zenginleştirilmiş detaylar, yazın enerjisini sonuna kadar hissettiriyor. Minimal tasarımlı elbiselerden feminen dokunuşlarla iddiasını yansıtan parçalara kadar her zevke göre modeller mevcut.
Kumsalda, havuz kenarında, ev ve günlük giyimde zevkle kullanacağınız G Lingerie plaj kıyafetleri, hafiflik ve rahatlıklarının yanı sıra doğal kumaşları ile plajda kullanım için ideal.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

G Lingerie Plaj Koleksiyonu