e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Yumurtanın Saça Faydaları Evde Saç Bakımı ve Saç Gürleştirmek için Doğal Tarif ve Etkili Yöntemler

1284 Okunma — 04 Ocak 2021 04:58
İpek gibi, gür ve canlı saçlara sahip olmak istiyorsanız doğru sayfadasınız. Saç bakımına önem verenlerin buluştuğu bu yazıda gür saçlara sahip olmanın altın kuralları StarTR'de yer alıyor.
startr - saç bakımı, saç bakım maskesi, saç dökülmeleri seyrek saçlar ve gür saç hakkında doğal ve tarifler
avatar

StarTR

  • e 11

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Saç sağlığını korumak, dökülmeleri önlemek ve saç tellerini daha güçlendirmek için kozmetik mağazalarında pek çok ürün satılmaktadır. Serumlar, maskeler, spreyler ve çeşitli kremler saçlarınızı en iyi duruma getirmek için üretilmiştir.

Peki ya bu ürünlerden denemek istemiyorsanız. En doğal ürünlerle kendi saç bakım maskenizi evinizde hazırlamak istiyorsanız, O zaman sizlere bu yazıda sunacağımız tarif ve yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Sağlık’lı ve Bakımlı Saçların sırrı nedir ? Saç gürleştirmek için neler yapmalıyız ? Saç gürleştirmek için hangi bitkisel yöntemler nelerdir ? Saçlarımızı gürleştirmek için dikkat etmemiz gereken en önemli bilgiler nedir ? Saç Bakımı ve gürleştirmeye dair her şey StarTRde.


Yumurta, günlük beslenmemizin vazgeçilmez öğelerinden biridir. A, D ve E vitaminleri, protein yağ asitleri ve sülfür bakımından çok zengin olan yumurta genel sağlığımızın yanı sıra saçlarımız içinde bir hayli faydalı. Uzmanlar, her gün bir tane yumurta tüketilmesinin sağlığımız için oldukça faydalı olduğunun altını çiziyor. Öte yandan yumurta, saçların onarım ve bakımına da yardımcı oluyor.

Yumurta, saçları yumuşatır ve doğal bir parlaklık kazandırıyor. Özellikle cansız ve kuru saçlara sahipseniz nemlendirmek için yumurtadan yardım alabilirsiniz. Bol protein ve vitamin bileşikleri ile yumurta, düzenli kullanıldığında saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor.

Yumurta içinde, saç için gerekli birçok vitamin ve minerali bulundurur. Yumurta akı güçlü bir protein kaynağıdır. Protein saç foliküllerini güçlendirerek saçı daha gür hale getirir. Yumurta maskesi çok kolay ve pratiktir.

Saçların uzamasının yanı sıra dökülme sorununun da karşısında duran yumurta, saç derisini uyarıyor ve kökleri besleyerek güçlendiriyor. Fön, ve Saç düzleştirici, boya gibi etkenlerden ötürü kırılan saçların onarımına yardımcı oluyor, içeriğindeki faydalı yağlar ile saç dokusunu iyileştiriyor. Özellikle yumurtanın sarısı saçları nemlendiren ve elastikiyetini arttıran biyotin açısından oldukça zengindir.

doğal ve etkili evde saç bakımı yöntemleri.

Saç Bakımı Hakkında Tarifler ve Yöntemler:
Öncelikle Yumurta Maskesi yaparken marketlerde satılan beyaz yumurtalar’dan uzak durun ve kesinlikle saçlarınıza sürmeyin çok pis kokuyor.! “Bahcede Beslenen Tavukların Günlük Taze Yumurtalarını Tercih Etmelisiniz Yani “Köy Yumurtası” ile Saç Maskesi Yapın.

Yumurtanın sarısını yağından ayırıp bir kasenin içine aktarın. ve krem haline gelene kadar karıştırın, Sonra saçlarınızın diblerine kadar sürün hatta Cildinize ve Kaş’larınıza da sürebilirsiniz bu kişiye kalmış bir seçimdir. Bekleme süresi en az 30 dakika max. 45 dakika bekleyin süre dolduktan sonra saçlarınızı öncelikle ilk yıkamanızı şampuan ile yıkayın.

2.defa yıkamanızda ise sabun ile yıkamanızı tavsiye ederiz. Burada kullanabileceğiniz sabunlar ise tamamen doğal olmalı, örneğin, Argan, Dalan ve ZeytinYağlı sabun, veya saf sabun hacışakir de olabilir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra güçlü ve gürleşmiş olduğunu fark edeceksiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi yumurtanın sarısı ile Saç Bakımı ve saç gürleştirmeyi anlattık.
şimdi buna ek olarak, ZeytinYağı, Çörekotu Yağı, Elma Sirkesi, ve Bir (1) diş Sarmısak katarak saçlarımızı dahada güclendirmiş ve saç dökülmelerini engellemiş olacağız..

Malzemeler:
Bir (1) Diş Sarmısak – (Sarmısağı Un Haline Gelene Kadar Dövün)
Bir (1) Tatlı Kaşığı ZeytinYağı – ( Saf ve Organik Olmasına Özen Gösterin)
Bir (1) Adet Yumurta’nın Sarısı – (Köy Yumurtası Olmasına Özen Gösterin)
Bir (1) Tatlı Kaşığı Elma Sirkesi – ( Saf ve Organik Olmasına Özen Gösterin)
Bir (1) Tatlı Kaşığı ÇörekOyu Yağı – ( Saf ve Organik Olmasına Özen Gösterin)

Sonra bunları bir kasenin içine aktarın hepsini krem haline gelene kadar karıştın, ve Saçlarınıza sürün masaj yaparak saç diblerine kadar sürün.
(Elinize hemşire eldiveni takabilirsiniz kişiye kalmış bir seçimdir)

Bu uygulamayı yaptıktan sonra minimum 30 dakika max. 45 dakika bekleyin süre dolduktan sonra saçlarınızın ilk yıkamasını şampuan ile yıkayın, 2.defa yıkamayı ise argan yağlı sabun, zeytinyağlı sabun, veya saf sabun hacışakir ile yıkayabilirsiniz. Saçları seyrelmiş ve saçları dökülen kişiler haftada Minimum 1 defa Max: 2 defa yapsın bu uygulamayı. Düzenli şekilde yaparsanız saçlarınız her zaman güçlü kalır dökülmez, seyrelmez, beyazlamaz, ve saçlarınız tez uzar.

Yıkama olayına tekrar geleceğiz, burada saçlarınıza Saç Kremi, Saç Jölesi, Saç Spreyi, ve VAX, gibi ürünler kullananlar ise akşamları, saçlarını şampuan ile yıkamalarını ve sabah uyandıklarında ise sabun ile yıkamalarını tavsiye ederiz.

Yıkama işlemleri bittikten sonra zeytinyağı argan yağı çörek otu yağı gibi saf ve organik yağlardan cildinize ve saçlarınıza sürebilirsiniz, elinize bir damla damlatın sabah ve akşam olmak üzere cildinize ve saçlarınıza sürün bunu her zaman daima yapın cildinize ve saçlarınıza zarar vermez her zaman cildinizi ve saçlarınızı besler ve korur.

Bu Anlatımlarım Saç Problemi Yaşayan İnsanların Sorunlarını Muhakkak Giderecektir.
Umutsuzluğa Kapılmayın, Uykusuz Kalmayın, Sağlıklı Beslenin, ve Saçlarınızı Susuz Bırakmayın. Hoşçakalın …

Keyifli Okumalar Dilerim,

Sağlıcakla ve Sadelikle Kalın.

startr network medya interaktif internet hizmetleri

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Yumurtanın Saça Faydaları Evde Saç Bakımı ve Saç Gürleştirmek için Doğal Tarif ve Etkili Yöntemler