e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Vans Vault’tan Frida Kahlo Koleksiyonu!

1111 Okunma — 26 Haziran 2019 21:16
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Vans, kendini yaratıcı şekilde ifade edenlerin ve her zaman sınırların dışında “Off The Wall” hissedenlerin sembolü olmuştur. Vans Vault, sanatı ve markanın genelin dışındakilere olan bağlılığını kutlamak için ikonik ressam Frida Kahlo’nun onuruna benzersiz bir ayakkabı koleksiyonu tasarladı. Kahlo’nun en çok tanınan self portrelerinden ve Meksika’dan ilham alan eserlerinden yola çıkan Vans Vault x Frida Kahlo koleksiyonu, sanatçının ikonik eserlerini itinayla Vans’in klasik siluetleriyle bir araya getirdi.

Meksika’nın mirasından oldukça etkilenen Frida Kahlo’nun kişilik, cinsiyet, sınıflar arası ayrımcılık ve ırk sorularının cevaplarını arayan, naif ve halk sanatı olarak adlandırılabilecek bir stili bulunuyor. Frida Kahlo hayatı boyunca Amerika, Avrupa ve Meksika’da yaşadı.

İlk bakışta tanınan parçalardan oluşan koleksiyonda üç ikonik Vans modeli yer alıyor; Kahlo’nun self portresinin bulunduğu OG Sk8-Hi LX modeli, karpuz deseniyle kaplı OG Authentic LX modeli ve Kahlo’nun 1940 yılında yaptığı meşhur “Self-Portrait with Thorn Necklace and Hummingbird” isimli tablosunun yer aldığı OG Slip-On LX modeli…

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Vans Vault’tan Frida Kahlo Koleksiyonu!