e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Otantik Güzellik Hareketi Başlıyor

1069 Okunma — 12 Temmuz 2019 17:55
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Özenle seçilmiş içeriklerle üretilen; silikon, sülfat, mineral yağları, yapay renklendiriciler ve paraben içermeyen Authentic Beauty Concept ürünleri, doğanın bilimle buluştuğu formüller yaratıyor. Şampuan, saç kremi, maske ve şekillendiricilerden oluşan ve tüm saç tipleri için farklı seçenekler sunan Authentic Beauty Concept, saçlarınızı filtresiz güzellikle tanıştırıyor. Marka; Glow, Amplify, Hydrate ve Replenish olmak üzere 4 farklı seriden oluşuyor.

Boyalı saçlara Glow serisi

Renklendirilmiş saçlar için hurma ve tarçın içeren Glow serisi, renkleri koruma ve nemlendirme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Glow Cleanser, Glow Conditioner, Glow Mask ve Glow Essence ürünlerinden oluşan seri, boyalı saçlara doğal yoldan parlaklık kazandırıyor.

İnce telli saçlara Amplify serisi

İnce telli saçlar için yeşil çay ve yeşil limon içeren Amplify serisi, dolgun ve yumuşak saçlar yaratmak için formüle edilmiş bulunuyor. Seri; Amplify Cleanser, Amplify Conditioner, Amplify Spray Conditioner ile saçlarınıza dolgunluk ve hacim kazandırmanın en mükemmel yolunu sunuyor.

Kuru saçlara Hydrate serisi

Kuru saçlar için yaratılan, mango ve fesleğen içeren Hydrate serisi ise saçları nemlendiren, hareketliliği ve esnekliği geri kazandıran bir yapıya sahip… Seride yer alan Hydrate Cleanser, Hydrate Cleansing Conditioner, Hydrate Conditioner ve Hydrate Spray Conditioner, saçları yeniden canlandırabilmek için mükemmel nem kazandırıcı formülleri ile dikkat çekiyor.

Yıpranmış saçlara Replenish serisi

Yıpranmış saçlar için akçaağaç ve pekan cevizi içeren Replenish serisi, saç tellerini güçlendiriyor ve kırılgan saçlar için mükemmel bir besleyici olma özelliği taşıyor. Serideki; Replenish Cleanser, Replenish Conditioner, Replenish Spray Conditioner ve Replenish Mask saçlara parlaklık kazandırıp besliyor.

Yayın tarihi: 27.06.2019

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Otantik Güzellik Hareketi Başlıyor