e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Oleg Cassini Yaz Koleksiyonu

1304 Okunma — 12 Temmuz 2019 17:17
StarTR Oleg Cassini Yaz Koleksiyonu
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oleg Cassini, yarım asırlık marka geçmişine atıfta bulunan zamansız kalitesini bu sezon genç ve elegan çizgilerle birleştiriyor. Hafif kumaşlara canlı renklerin eşlik ettiği yaz koleksiyonunda kalıplar, cazibesi yüksek trend aksesuar ve desenlerle buluşuyor. 60’tan fazla parçadan oluşan elbise koleksiyonda naturel dokunuşlarla vücudu zarifçe vurgulayan kalıplar, cazibesi yüksek dinamik renkler, özel dokulu hafif kumaşlar ön plana çıkıyor.

Zamansız trend puantiyelerin retro etkisini modern kalıplarla yeniden yorumlayan, fırfırların baş tacı olacağı bir sezonun kapılarını aralıyor. Hemen hemen her tasarımda minimalden maksimale her formda göze çarpan fırfırlar yazın romantik atmosferini sonuna kadar yaşatıyor. Yaz etkisiyle pastel tonların hakimiyeti etkisini sürdürürken lila, bebek mavisi , somon ve bej tonları tasarımlara hayat veriyor.

Kırmızı , turuncu , fuşya ve sarı koleksiyondaki pastel renkleri desteklerken , floral baskılar ve desenler yaz bahçelerinin tazeliğine atıfta bulunuyor. Mini boylardan hafif olduğu kadar elegant duruşuyla göz kamaştıran uzun tasarımlara kadar bir çok benzersiz seçenek sunan yaz abiyeleri stiliyle bütünleştiği göz alıcı kadınların özel günlerine eşlik ediyor. 

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Oleg Cassini Yaz Koleksiyonu