e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Erkekler Neden Olgun Kadınlardan Hoşlanır?

1868 Okunma — 15 Haziran 2019 05:08
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1- Anne şefkati

Bazı insanların ailevi sorunlarını ikili ilişkilerine de yansıyabiliyor. Bu nedenle anne şefkatini hayatlarına girecek başka önemli bir kadında arıyorlar. Bu nedenle ailelerinde tramvatik olaylar yaşayan erkekler olgun kadınlara daha fazla güveniyorlar.

2- Tecrübeleri ile yön vermeleri

Her zaman denildiği gibi erkeler geç olgunlaşırlar. Ama hata yapmakta istemezler bu nedenle kendilerinden yaşça büyük kadınların tecrübelerine güvenmeleri ve daha az sorumluluk almaları kendilerini büyümeyen bir çocuk olarak hissetmeleri kendilerinden yaşça büyük kadınlardan hoşlanmalarının en büyük nedenlerinden birisidir.

3- Yeteneklerini keşfetmeleri

Belirli bir yaşa gelmiş insanların istekleri ve hedefleri bellidir. Bunların yanı sıra bu kişiler hangi konularda yetenekli hangi konularda eğleniyorlar bunu belirlemiş oluyorlar. Bu nedenle kendilerinden küçük yaşta olan erkeklerin kendi gelişimlerini tamamlamasına da yardımcı oluyorlar.

4- Hayata dair bilgiler ediniyorlar

Hayat arkadaşlarına kıyasla daha az olaylara şahit olan erkekler eşlerinin tecrübelerinden yararlanarak daha az hata yapmak isterler. Kendilerini her anlamda eğitebilecek bir kadın isteyen erkekler genelde kendilerinden yaşça büyük kadınları beğenirler

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Erkekler Neden Olgun Kadınlardan Hoşlanır?