e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Hydrafacial Uygulamasıyla Cildiniz Yenilensin

952 Okunma — 31 Temmuz 2019 15:09
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cilt kırışıkları, lekeler, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cildin neden olduğu problemler ve sivilceli ciltlerde mükemmel sonuçlar veren Hydrafacial, son yıllarda her yaş grubu tarafından rahatlıkla tercih edilen yöntemler arasında yer alıyor. Güzellik Uzmanı Gizem Günaydın, Hydrafacial’ın pek çok yöntemi bir arada sunan etkili bir bakım olduğunu vurgulayarak cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma ve akne tedavisi gibi cildi yenileyen ve tedavi eden pek çok uygulamayı bir arada sunan etkili bir yöntem olduğunu söylüyor.

Özellikle günlük yaşamı oldukça yoğun ve zamanı az olan, çalışan, çocuk sahibi kadınlar tarafından tercih edilen yöntem olan Hydrofacial, basınçla püskürtülen vakumlu başlığı ile cilt, ölü hücrelerden, siyah noktalardan, aşırı yağdan arındırılarak yüzeysel şekilde soyuluyor. Uygulamadan sonra cilt tipine ve ihtiyacına göre vakumlama yöntemiyle derinin altına gönderilen serum, renk açıcı ve anti aging solüsyon, hyaluronik asit ve peptid kullanımıyla cildin daha pürüzsüz ve genç görünmesi sağlanıyor. Ciltte meydana gelen ince çizgiler, cilt tonu düzensizlikleri ve lekelerin tedavi edilmesi bu uygulamayla etkili olarak sonuç vermektedir. Tek seansta bile gözle görülür farklılığın olduğu uygulamada 6 seans sonrasında cildin mükemmel bir görünüme kavuştuğu görülmektedir. Uygulama sonrası kadınların makyaj yapmaya dahi gerek duymadığını belirten Günaydın, bakım sonrası günlük yaşama rahatlıkla dönülebiliyor dedi.

Her mevsim uygulanabilen Hydrofacial özellikle kış aylarında cildi soğuktan kaynaklanan kuruluk ve nem kaybına karşı korurken, yaz aylarında güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildimizi koruyan, ciltte oluşan hasarları onaran etkili bir yöntemdir. Bebek cildi olarak tabir edilen etkisiyle de pek çok kişi tarafından tercih edilen yöntemler arasında yer alan Hydrofacial, ayda sadece 1 kere uygulanması ile cildin nem dengesi sağlanır, daha sağlıklı bir görünüme kavuşur.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Hydrafacial Uygulamasıyla Cildiniz Yenilensin