e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Südyensiz Ivanka Yürekleri Hoplattı

2246 Okunma — 25 Eylül 2019 16:21
Ivanka sütyensiz sokağa çıktı sosyal medya yıkıldıABD Başkanı Donald Trump'ın hem kızı hem de Beyaz Saray danışmanı olan Ivanka Trump'ın giydiği mavi gömlek sosyal medyayı salladı. Ivanka Trump New York sokaklarında sütyensiz görüntülendi.
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk kızı aynı zamanda Beyaz Saray danışmanı olan Ivanka Trump’ın New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısında giydiği mavi gömlek sosyal medyada gündem oldu. Ivanka aynı gömlekle New York sokaklarında da görüntülendi.



Göğüs uçlarını detaylarıyla belli eden mavi şifon bir gömlek giyen Trump meraklı bakışlara rağmen yüzündeki gülümsemeyi bir an bile kaybetmedi.

Öte yandan Ivanka’nın cüretkar gömleği de sosyal medyada gündem yarattı. Çok sayıda kullanıcı Ivanka’nın gömleğini fazla cesur bulurken, bir kısmı ise ortada tartışma yaratacak bir durum olmadığını savundu.

Ivanka Trump’s dignified appearance at the #UNGA as a representative of America to the world.pic.twitter.com/Y91SPTg6qh— Grant Stern (@grantstern) September 23, 2019

“ABD’yi dünyaya temsil eden kişi olarak Ivanka Trump’ın BM Genel Kurulu’ndaki usturuplu görünüşü’

I really don’t care about what Ivanka wears. If she wants to show everyone the outline of her nipples, good for her. It’s not shame-worthy.

Profiting from Chinese slave labor and enabling the most treasonous criminal in American history – that’s shame-worthy. pic.twitter.com/8h3hvxBttG— Sergio (@ResisterSiano) September 23, 2019

“Ivanka’nın ne giydiğiyle gerçekten ilgilenmiyorum. Eğer herkese meme uçlarının şeklini göstermek istiyorsa, aferin ona. Bunda ayıplanacak bir şey yok. Ancak Çin’deki köle işçiler üzerinden rant sağlamak ve ABD tarihindeki en haince suça imkan sağlamak. İşte bu ayıplanacak bir şey!”

There’s nothing real about Ivanka.— Jacked Kerouack (@JackedKerouack) September 24, 2019

Kullanıcılardan biriyse Ivanka’nın göğüslerinin silikonlu olduğuna gönderme yaparak ” Ivanka’nın hiç bir şeyi gerçek değil” yazdı.



37 yaşındaki Ivanka Trump ve 38 yaşındaki eşi Jared Kushner pazartesi sabahı New York’taki dairelerinden çıkarken görüntülendiler.



Çiftin haftasonu İngiltere Kraliyeti’nin gelini Meghan Markle’ın moda tasarımcılığı yapan yakın arkadaşı Misho Nonoo ve petrol zengini Mikey Hess’in düğününe katıldığı öğrenildi.



Öte yandan Ivanka’nın ayağındaki bant da dikkat çekti. Dünya basını Ivanka’nın düğünde çok fazla dans etmesi nedeniyle ayağının su toplamış olabileceği yorumları yapıldı.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Südyensiz Ivanka Yürekleri Hoplattı