e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Sagaza, İlkbahar-Yaz 2019 Bridal Koleksiyonu

688 Okunma — 10 Mart 2019 21:40
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sagaza’nın Kreatif Direktörü Zelia Kaçar sektördeki 10. yılını, yeni koleksiyonu Reborn ile kutlayarak, özündeki klasikler arasındaki tutku dolu geçişin hikayesini şeffaflığın ve sadeliğin yansımasıyla gelinlik tasarımlarına aktarıyor. Gelinlik tasarımlarındaki doğal havanın, Sagaza ışıltısı ve hareketli enerjisi ile buluşturulduğu Bridal koleksiyonu ağırlıklı olarak ipek tül, şifon, ipek, saten ipek, krep ipek içeriyor.

Sagaza Bridal koleksiyonunda kat kat inen, çok kabarık olmayan simetrik etekler, balık şeklinde transparan görünümlü tül, tüy ve dantel üzerine aplik ve swarovski taşlar, yan yana kıvrımlarla balen ve tarlatanla oluşturulan kabarık etekler, omzu açıkta bırakan düşük omuzlu yakalar, üç boyutlu ve çiçek desenli dantellerle kaplı modeller sıkça karşımıza çıkıyor.

Beyaz, kırık beyaz ve ekru renklerinin ağırlıkta olduğu Sagaza’nın Bridal koleksiyonunun Kreatif Direktörü Zelia Kaçar; “2019 yılı benim sektördeki 10. yılım. Yeni koleksiyonumda kendi iç dünyama ve sahip olduklarıma dönüp, öz benliğimi sorguladım. Özünde özgürlük ile klasikler arasındaki tutku dolu geçişin hikayesini barındıran koleksiyonumuzdaki gelinlik modellerimize ışıldayan saç tokaları ve taşlı taçlar, pastel ve pembe tonlardaki çiçeklerin kullanıldığı el buketleri eşlik ediyor. En özel anınızı ifade eden gelinlik, kişinin karakteriyle doğru orantılı olarak ruhuna da hitap etmeli” dedi. 

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Sagaza, İlkbahar-Yaz 2019 Bridal Koleksiyonu