e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Machka 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

1664 Okunma — 30 Mart 2019 23:53
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Machka 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yalın ve güçlü tasarımlarda hayat bulan geometrik desenleri, mevsime gönderme yapan romantizmin etkisiyle yorumluyor. Eşsiz kalıpları zamana meydan okuyan ruhuyla harmanlayan koleksiyon, yeni mevsime açılan pencereden hayallerin peşine düşüyor.

Günü yakalayan rafya işlemeli gabardin etekler ve pötikare desenli elbiselerin yaka detaylarında güneş ışığını yansıtmaya hazırlanıyor. Fırfırlar ve pililerse elbiselerde ortaya çıkan geometrik desenlerin ahengiyle buluşarak şehrin ritim kazanan etkinliklerine yeni bir ışıltı katıyor. Feminen bel hattını ön plana çıkaran ceketler ve onlara eşlik eden boyunda fiyonk kuşak detaylı balone kollu poplin bluz ile kusursuz bir bütünlük yaratıyor.

Elbiselerle harmanlanan narin işlemeler, zarif davetlerin şık eşlikçileri olarak yer alıyor. Dantel ve güpür detaylar ile desteklenen bluzlar, gündüzden geceye değişen okazyonlara bir doz gösteriş katıyor. Geometrik etkinin fazlasıyla hissedildiği koleksiyonda, farklı kalıp oyunları ile yeniden yorumlanan silüetler gün boyu sportif bir şıklık sunarken, sneaker ve zengin detaylı midi elbiselerle tamamlanabilen tafta yağmurluklar, beklenmeyen ılık yaz yağmurlarına eşlik ediyor.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Machka 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu