e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

İşte Bozulmayan Kusursuz Eyelinerın Sırrı…

507 Okunma — 18 Nisan 2019 16:10
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bu sorunların başında gelen bahar nezlesi sadece sonu gelmeyen hapşırıklara ve sulanan gözlere sebep olmaz, bin bir uğraşla çekilen eyelinerın da bozulmasıyla sonuçlanır.

Eyeliner kontürün, uzun süre kalıcılık vadettiğini dile getiren Ergül Keskin Conture Make up Studio’nun Kurucusu, Kontür Makyaj Eğitmeni Ergül Keskin, yöntemin avantajlarını anlatıyor.

Zaman ve çevresel koşullar karşısında bozulmayan tek yöntem; eyeliner kontür

Her zaman bakımlı ve iyi görünmek, yeni nesil kontür makyaj uygulamalarıyla pratik hale geliyor. Birbirinden çok az farklarla ayrılan gözler için ideal şekli bulup uygulamak üstelik bunu sürekli yapmak çoğu kadın için bir mücadeleye dönüşüyor. Her zaman kusursuz görüntüyü yakalamak neredeyse imkansız hale gelirken, çekilen eyelinerın zamanın ve çevre koşullarının etkisiyle bozulması da kaçınılmaz oluyor. Bu noktada makyaj rutininin en zor aşamalarından biri olan eyeliner, kalıcı yöntemlerle gözlere en uygun form ve renkte konumlanıyor ve eyeliner çekmek bir mücadele olmaktan çıkıyor.

Eyeliner kontür ile bahar alerjisinde akan makyaja meydan okuyun

Bahar alerjisi olanlar bilir ki, mevsim geçişlerinde hapşırmamak, öksürmemek ve sürekli sulanan gözleri kontrol altına almak oldukça zordur. Üstelik uzun uğraşlar sonucunda çekilen eyelinerın bu durumdan etkilenmemesi daha da zor…

Kalıcı eyeliner bahar alerjisi sebebiyle yaşanan semptomların makyaj üzerine yarattığı olumsuz etkileri pasifize ederek, bu sorunu ortadan kaldırır. Doğallığı korunmuş, çarpıcı sonuçlar yaratma prensibini temel alan eyeliner kontür, göz kapağı ve gözaltına uygulanarak güzel ve anlamlı bakışlar elde etmeyi sağlar. Doğal boyaların kullanıldığı eyeliner kontür işlemi, istenilen modele göre yaklaşık olarak 1ila 2 saat arasında değişmektedir.

Eyeliner kontür güvenilir bir yöntem midir?

Birçok kişi eyeliner kontür işleminin gözaltı ve üstüne uygulanmasından dolayı endişeler yaşar. Ancak uzman ve eğitimli kişilerce ve kaliteli malzemelerle yapıldığında eyeliner kontür, cilde hiçbir zararı olmayan oldukça kolay uygulanabilen bir işlemdir. İlk önce kontür makyaj uzmanı, kişinin gözünün şekline uygun ideal formu belirler ve özel ön çizim kalemi yardımıyla ön çizim yapar. Bu noktada gözün yapısının yanı sıra kirpikler, ve yüzün diğer elementleri de göz önüne alarak eyeliner formu belirlenmelidir. Diğer aşamada eyeliner uygulanacak bölgeye anestezik kremler sürülerek işlem sırasında hissedilecek hassasiyet en düşük seviyede tutulur. Sonrasında ise kontür makyaj cihazı cihaz yardımıyla doğal pigmentler göz kapağına, gözaltına veya sadece tek bir bölgeye uygulanır. İşlemin sonrasında herhangi bir kanama veya morarma oluşmadığından kişi günlük yaşamına hemen dönebilir.

Eğer sizin de gözleriniz…

  • Yüzünüze göre küçükse,
  • Yüzünüze göre büyükse,
  • Birbirine olması gerekenden daha yakın veya uzaksa
  • Düşük göz kapaklarına sahipseniz rahatlıkla eyeliner kontür yaptırabilirsiniz.

Ayrıca daha çekik bir görünüm elde etmek, daha çarpıcı bakışlara sahip olmak, yüzdeki simetriyi sağlamak ve sabah uyandığında bile bakımlı görünmek isteyen kişiler de bu işlemi uygulayabilir.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

İşte Bozulmayan Kusursuz Eyelinerın Sırrı…