e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Sağlıklı Saçlar İçin Kullanmanız Gereken 5 Uçucu Yağ

1358 Okunma — 18 Nisan 2019 16:16
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1- Lavanta Yağı

Lavanta yağı saç köklerinizi güçlendirerek dökülmelerini engeller. Bunun yanı sıra lavanta yağı saç derinizi derinlemesine temizler. Sebum salgısını dengeler ve nemlendirir. Cildinizin ve zihninizinde sakinleşmesiniz sağlar.

2- Biberiye Yağı

Saçınızın uzamasını sağlar ve saç derisinde oluşan tahrişleri iyileştirir. Kepek ve beyaz saç oluşumunu engeller. Ayrıca kellik olan bölgelerde yeni saç oluşumunu sağlar. Saç tellerinizin kalınlaşmasını sağlar böyle saçlarınız daha güçlü olacaktır.

3- Nane Esansiyel Yağı

Saç köklerinizi besleyerek hızlı uzamasını sağlar. Saç derisinde oluşan bakterileri yok eder ve bitlenme problemini yok eder. Kepeklenmeyi sonlandırır. Bunun yanı sıra nane esansiyel yağı kendinizi dahah enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır.

4- Papatya Yağı

Kuru saçlar için birebirdir. Kırılan ve yıpranmış saç tellerini onarır. Cilt iltihabını iyileştirir. Yeni saç oluşumunu sağlar. Saç bakım ürünlerinde oldukça fazla kullanılır. Zihninizin sakinleşmesi için papatya yağı birebirdir.

5- Paçuli Esansiyel Yağı

Saç derisi problemlerinin çoğunun tedavisine yardımcı olur. Yağlı saç derisinin yağ oranını dengeler. Kepek oluşumunu önler ve saçların daha hızlı uzamasını sağlar. Yeni saç oluşumunu arttırır.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Sağlıklı Saçlar İçin Kullanmanız Gereken 5 Uçucu Yağ