e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Cilt Bakım Yağları Nasıl Kullanılır?

424 Okunma — 05 Mayıs 2019 19:44
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1- Makyaj Temizleyin: Üzerinde “temizleme yağı” yazmasa bile her türlü cilt yağı suya dayanıklı maskara, kalıcı far ve rujları sadece birkaç hareketle nazikçe temizliyor. Ayrıca cildi tahriş etmiyor.

2- Saçınızı Şekillendirin:Cilt tarafından kolayca emilen zengin yağ asidi içerikli yağlar (argan ve jojoba gibi), aynı zamanda saçlar tarafından da kolayca emiliyor. Saç tasarımcıları, kabaran bukleleri veya elektriklenen saçları yatıştırmak için kurumuş saç uçları ya da kabarık saç tellerine bu yağlardan bir miktar sürmenizi öneriyor.

3- Likit Fondöteni Nemlendirin: Kullandığınız herhangi bir krem veya likit fondötene yağ eklemek daha fazla nem sağlamasına ve daha ince olmasına yardımcı oluyor. Böylece bütün yaz bronz teninize sürdüğünüz fondöteni artık koyu görünmeye başlasa bile kullanmaya devam edebilirsiniz.

4- Parfüm Olarak Kullanın: Bu ürünlerin çoğu, birçok parfümün içeriğinde kullanılan yasemin, sandal ağacı ve lavanta esans yağı içeriyor. El bileklerinize parfüm niyetine bu ürünleri sürebilirsiniz.

5- Aydınlatıcı Etkisinden Yararlanın: Doğal görünen bir aydınlatıcı etkisi yaratmak için makyajınızı tamamladıktan sonra bir miktar yüz yağını elmacık kemiklerinize, burun köprüsüne ve omuzlarınıza sürmenizi öneriyor makyaj uzmanları.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Cilt Bakım Yağları Nasıl Kullanılır?