e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Yazın Işıltısı Cildinize Yansısın

487 Okunma — 05 Mayıs 2019 20:31
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Anastasia Beverly Hills dudak makyajında mükemmel görünümü yakalamak isteyenleri bekliyor…

ANASTASIA BEVERLY HILLS- LIP PRIMER DUDAK BAZI

Anastasia dudak bazı, dudaklarınızı ruj uygulamadan önce yumuşatır. Rengi sabitler ve dudakların nemli kalmasına yardımcı olur.

ANASTASIA BEVERLY HILLS – LİKİT RUJ

Uzun süre kalıcı – mat görünümlü likit ruj, ultra yoğun sıvı formülü tek sürüşle yoğun bir mat görünüm elde etmenizi sağlar. “Bu uzun süre kalıcı formül, yoğun çalışan kadınlar için olmazsa olmaz ürünlerden biri” – Anastasia Soare. 

ANASTASIA BEVERLY HILLS- DUDAK PARLATICISI

Yoğun pigmentli, ışıltılı parlaklık. Bu parlatıcının yumuşak ve hafif formülü, dudak bölgesindeki renk yoğunluğunu “ayna” etkisi yaratan ışıltıyla bir araya getirir. Yassı sünger uçlu aplikatör, çok boyutlu pigmentleri kolay ve hassas bir şekilde uygulamanızı sağlar. Tek başına veya bir ruj üzerine sürülebilir.

ANASTASIA BEVERLY HILLS- LIP PALETTE – RUJ PALETİ

En sadesinden en cesur tonlara kadar 18 farklı renkten oluşan bir palet. Renkler tek başına uygulanabileceği gibi karıştırılarak da uygulanabilir.

GÜNEŞİN IŞILTISI, ANASTASIA İLE TENİNİZE DOKUNSUN

Anastasia Beverly Hills’in aydınlatıcı paletiyle, yazın ışıltısı cildinize yansıyor. Yüz ve vücut için uygulanabilen bronzlaştırıcı pudra ile tüm yıl bronzluğunuzu korurken, krem ve toz kontür kitiyle makyajınızı boyutlandırabilirsiniz.

ANASTASIA BEVERLY HILLS- GLOW KIT SUN DIPPED AYDINLATICI PALET

Dört farklı tondaki aydınlatıcı pudranın bulunduğu palet, yoğun aydınlık bir görünüm sunuyor. Tamamlayıcı renkler, tek başına veya birlikte kullanılabilir. Ultra ince formülü, uzun süreli parlak bir tene ve parlak bakışlara sahip olmanızı sağlıyor.

Yanardöner mineral ışıltıya sahip Moonstone, altın pembe yüzeye sahip sıcak kahve tonuyla Tourmaline, beyaz altın rengiyle kum tonuna sahip Summer, metalik yüzeye sahip kehribar Bronzed paletin içerisinde yer alan renkler arasında…


ANASTASIA BEVERLY HILLS – KREM KONTÜR PALETİ

Bu popüler ve kullanımı kolay palet, taze ve zarif bir ışıltı verirken yüz hatlarınızı şekillendirmenize, belirginleştirmenize ve vurgulamanıza yardımcı oluyor. Üç aydınlatma tonu ve üç kontür tonu içerir.

KULLANIM ŞEKLİ:

Keskin elmacık kemikleri elde etmek için, kemik kenarının hemen altına doğal cilt tonunuzdan bir veya iki ton daha koyu olan bir renk uygulayın.

Ardından cildinizi aydınlatmak için elmacık kemiklerinizden şakaklarınıza doğru aydınlatıcıyı uygulayın.

ANASTASIA BEVERLY HILLS TOZ KONTÜR PALETİ

Bu popüler ve kullanımı kolay palet, yüz hatlarınızı şekillendirmenize, belirginleştirmenize ve vurgulamanıza yardımcı olan üç aydınlatma tonu ve üç kontür tonu içeriyor.

Daha yüksek elmacık kemikleri, daha küçük bir alın, daha yumuşak bir çene ya da daha ince bir burun için yumuşak ve ipeksi formülleri göze çarpmayan veya ışıltı saçan bir şekilde uygulanabilirsiniz.


ANASTASIA BEVERLY HILLS – BRONZLAŞTIRICI PUDRA

Anastasia Beverly Hills, hem yüz hem vücut için kullanılabilen Bronzlaştırıcı Pudra koleksiyonunu oluşturdu. Kişiye özel kapatıcılık sağlayan kusursuz, doğal ve mat bir görünüm oluşturmak için kullanabilirsiniz. Bu hafif formül, tüm cilt tonlarına uygun 6 farklı renk tonuna sahiptir:

RENK TONLARI:

Tawny, Rosewood, Saddle, Cappuccino, Mahogany, Rich Amber

ANASTASIA BEVERLY HILLS- 3’LÜ ALLIK

Daha canlı bir cilt elde etmek için tek palette 3 farklı renk sunan yoğun pigmentlı allık.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Yazın Işıltısı Cildinize Yansısın