e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Demet Akalın yanık yüzle tanınmaz hale geldi

774 Okunma — 16 Haziran 2019 17:57
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün


Demet Akalın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla takipçilerini korkuttu. Doğum gününü kutlarken geçirdiği kaza sonucu elleri ve yüzü yanan Akalın, o fotoğraflarını paylaşarak geçirdiği zor günleri anlattı.



Son albümüyle müzik piyasasına damgasını vurmayı başaran Demet Akalın, 26 Nisan 1992 tarihinde geçirdiği talihsiz kazayı takipçileriyle paylaştı


20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, “Kimse bana acıdan bahsetmesin. Yanık çok fenaydı çok.” diyerek şu fotoğrafı yayınladı



Demet Akalın, partideki korkutan kaza sonucu ellerini, kollarını ve yüzünü yakmıştı. Akalın, sevenlerini korkuttuktan sonra uzun bir süre tedavi görmüştü. Önceki gün sosyal medya hesabından bu paylaşımı yapan Akalın’a yeniden geçmiş olmuş mesajları yağdı.

Son olarak geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda siyasete atılmayı düşündüğünü belirten Akalın, “Hazır taze taze sinirler tepemdeyken, artık bu kadar bebek katliamından, tecavüzlerden, tacizlerden sonra inan düşünüyorum ciddi ciddi siyasete girmeyi!” demişti.


okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Demet Akalın yanık yüzle tanınmaz hale geldi