e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Bitcoin, 9 bin doların üstünde

1518 Okunma — 16 Haziran 2019 23:33
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bitcoin, son günlerde hızlı bir yükselişe girdi. Bu yükselişle beraber söz konusu kripto paranın fiyatı, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, 9 bin doların üzerinde çıktı.

Bitcoin, geçtiğimiz günlerde hızlı bir yükselişe geçti. Söz konusu kripto para, bu yükselişle beraber 9 bin dolar barajının üzerine çıktı. Birçok yatırımcı ve analist, bu yükselişi Facebook’un çıkaracağı dijital paraya bağladı.



CoinMarketCap‘ten alınan verilere göre; Bitcoin, 24 saat içerisinde hızlı bir yükselişe girdi. 15 saat içerisinde 8,640 dolar seviyelerinden 9,300 dolara yükselen dijital para birimi, şu an 9,000-9,100 dolar bandında seyrediyor.

Facebook’un çıkaracağı kripto para birimi olan Libra Coin‘inin tanıtım gününün belli olması dijital para piyasasına olan ilgiyi arttırdı. Birçok yatırımcı ve analist, Bitcoin fiyatının yükseleceğini düşünüyordu.

Bitcoin dışında Ethereum ve XRP de son 24 saat içerisinde yükselişe geçti. Ethereum’un şu anki fiyatı 270 dolarken XRP’nin şu anki fiyatı 0,47 dolar civarında seyrediyor.

Önümüzdeki günlerde kripto para piyasasındaki yükselişin devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. TradingView‘e göre piyasada şu an BTC-USD bazında “Al” işlemi hakim.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Bitcoin, 9 bin doların üstünde