e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Corona virüsü 39 yıl önce dergide yayınlanmış!

705 Okunma — 13 Mart 2020 23:04
1981 senesinden yayınlanan bir çizgi romanda Coronavirus isimli şahsın olması ve bu bireyin de maske takıyor olması dikkat çekti.
corona virüs 39 yıl önce dergilerde yayınlanmış!
avatar

StarTR

  • e 1

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bundan 39 sene evvel yayımlanmış bir çizgi romanda Romalıların Asterix’ e karşı at yarışı sırasında otomobili yönlendiren şahısın isminin CORONAVIRUS olması ve bu şahsın da aynı zamanda maske takıyor olması uluslararası Koronavirüs bir proje mi suallerini yine getirdi.

Dünyayı dize getiren Koronavirüs’nam bir Amerika Birleşik Devletleri projesi ya da Çin projesi olduğu doğrultusunda çok fazla iddia ortaya atılmıştı. Bu görüntüler gerçekten de vakanın başka bir ebadı olabileceğini düşündürüyor.

1981 senesinden yayınlanan bir çizgi romanda Coronavirus isimli şahsın olması ve bu bireyin de maske takıyor olması dikkat çekti. Bundan bütün 39 sene evvel yayımlanmış bir çizgi romanda, Romalıların Asterix’ e karşı at yarışı sırasında otomobili yönlendiren şahısın isminin CORONAVIRUS olması ve bu şahsın da aynı zamanda maske takıyor olması uluslararası Koronavirüs bir proje mi” suallerini yine getirdi.

Yarış sırasında herkesin hep bir ağızdan “CORONAVIRUS”, CORONAVIRUS, CORONAVIRUS diyerek tezahürat yapması da, dünyada aynı anda tüm ülkelerde CORONAVIRUS alarmı vermesine benzetildi.

çok konuşulaşacak corona virüs cizgi roman

İşte çok konuşulacak 1981 yılında yayınlanan o çizgi roman

1981 yılında yayınlana cizgi roman

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Corona virüsü 39 yıl önce dergide yayınlanmış!