e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Microsoft’un Kucusu, Bill Gates Fuhuş Ağı Kuran Epstein’ın Yakın Dostu Çıktı!

1526 Okunma — 07 Ağustos 2021 04:56
Milyarder iş insanı Bill Gates, bu hafta başında kesinleşen boşanmasının ardından ilk kez kamuoyu önüne çıktı. CNN'den Anderson Cooper’a konuşan Gates, Melinda French Gates ile evliliğini, Jeffrey Epstein ile olan ilişkisi, Covid-19’a karşı çalışmaları ve Microsoft'aki taciz iddiaları hakkında konuştu.
Bill Gates'in ilginç ilişkiler ağı..
avatar

StarTR

  • e 2

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 1

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

“CNN’den Anderson Cooper’a konuşan Bill Gates, Epstein ile ilişkileri ve eşi ile boşanma sürecine dair açıklamalarda bulundu”

Dünya, Bill Gates, ve Melinda Gates, Çiftinin Boşanma Davasına Kilitlendi.
Microsoft‘un kurucusu Bill Gates, Melinda Gates ile olan boşanma süreci, kendisine yöneltilen İnsan Kaçakçılığı, Cinsel Taciz, ve Seks Köleliği, ve Çocuk Yaştaki Kişileri Fuhuş Yaptırmakla Suçlanan Jeffrey Epstein ile ilişkisine yönelik ABD basınına konuştu. 131 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer alan iş insanı, Jeffrey Epstein hakkında büyük hata yaptığını kabul etti.

Bill Gates, röportaj’da eski eşinin, insan Kaçakçılığı ve Seks Ticareti ile yargılanan ve ardından hücresine intihar eden milyarder Jeffrey Epstein ile olan bağları nedeniyle kendisinden boşandığı iddialarına da yanıt verdi. Bill Gates, “Onunla, küresel sorunlara ilişkin vakıflara bağış yapması için birkaç kez akşam yemeği yedim. Ancak bunun gerçekleşmeyeceğini gördüğümde bağlarımı kopardım” dedi. Bill Gates, sözlerine “Onunla zaman geçirmek ve ona itibar kazandırmak çok büyük bir hataydı” diyerek devam etti.

Dünya, Bill Gates & Melinda Gates çiftinin boşanma davasına kilitlendi.

Dünya, Bill Gates & Melinda Gates çiftinin boşanma davasına kilitlendi.

Bill Gates, eşinden boşanma kararı aldı. ABD medyası eski defterlerini açtı. Pizza Gate skandalı ile anılan Pedofili milyarder Epstein’ın Manhattan’daki evinde kaldığını yazdı. ABD basını Bill Gates ile pedofili milyarder Jeffrey Epstein arasındaki ilişkiye dikkat çekti. New York Times başta olmak üzere tüm Amerikan medyası, Bill Gates’i adeta hedef tahtası haline getirdi.

Haberler’de Bill Gates‘in 25 Haziran 2019‘da Çocuk Taciz’cisi Jeffrey Epstein‘in Manhattan‘daki evinde kaldığı belirtildi. 6 Temmuz 2019‘da da tutuklanan Epstein‘in o gece Bill Gates‘le neler konuştuğu merak edildi. İddialara göre Epstein tutuklanacağını anladı ve Bill Gates‘i evine davet etti. İki dost, bu durumun önüne geçmek için büyük çaba sarfetti. Ancak bu görüşmeden 11 gün sonra Epstein hapse girdi.

Melinda Gates‘in de bu ilişkiden bir hayli rahatsız olduğu ve boşanma davasını açtığı iddiaları da birkaç gündür Amerikan medyasında yer alıyor. Bill Gates ise bu iddialara cevap vermemeyi tercih ediyor.

“AVUKAT ORDUSU HAZIR”
Melinda Gates, 27 Yıllık Eşinden Boşanmak İçin Avukat Ordusu Tuttu. Çift, Kozlarını Mahkemede Paylaşacak.

“O EV SATILDI”
Jeffrey Epstein‘ın New York‘taki 7 katlı ve 40 odalı malikanesi, 51 milyon dolara Goldman Sachs‘in eski kıdemli yöneticilerinden Michael Daffey’e satıldı.
Malikanenin satışından elde edilen gelirin, Epstein’in Cinsel Saldırıda bulunduğu kişilere parasal yardım sağlayan bir tazminat fonunda kullanılacağı belirtildi

Jeffrey Epstein'ın New York'taki malikanesi, 51 milyon dolara Michael Daffey'e satıldı.

Jeffrey Epstein’ın New York’taki malikanesi, 51 milyon dolara Michael Daffey’e satıldı.

“FOTOĞRAFIN PERDE ARKASI”
Epstein ile Gates’in bir arada yer aldığı bu fotoğraf karesi, ABD medyasının gündeminden düşmüyor. Herkes, fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan Epstein’in Gates ile arasındaki bağı merak ediyor.

Epstein ile Gates'in bir arada yer aldığı bu fotoğraf karesi, ABD medyasının gündeminden düşmüyor.

Epstein ile Gates’in bir arada yer aldığı bu fotoğraf karesi, ABD medyasının gündeminden düşmüyor.

PİZZAGATE OLAYI NEDİR ?
Pizzagate‘ın kaynağı ABD‘deki Comet Ping Pong isimli pizza restoranıydı. İddiaya göre bu restoran ABD elitleri için çocukların istismar edildiği organizasyonlar düzenliyordu. Skandal ise WikiLeaks belgeleriyle ortaya çıktı. İddiaya göre mağdurlar, pizza siparişi adı altında zenginlere yollanıyordu. Skandala karışanlar arasında Kraliçe Elizabeth‘in oğlu Prens Andrew de vardı.

Skandal partiyi organize edenlerden biri de Epstein‘in sevgilisi Maxwell‘di. Fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein, 2019‘da tutuklanmıştı. Hücresinde intihar etmişti. Epstein, en küçüğü 14 yaşında olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğunu istismar etmekle yargılanıyordu.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Microsoft’un Kucusu, Bill Gates Fuhuş Ağı Kuran Epstein’ın Yakın Dostu Çıktı!