e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Corona Virüsü Dolandırıcılarına Amazon Dur Dedi!

559 Okunma — 16 Mart 2020 00:44
Büyük bir salgına neden olan Corona virüsü nedeniyle birçok dolandırıcı piyasaya çıktı. Bu tür kişiler az bulunan ürünleri fahiş fiyatlarla satıyor. Amazon bu duruma daha fazla tolerans tanımadı.
Corona irüsü fırsatcılarına amazon göz açtırmadı!
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çin’in ardından dünyanın farklı ülkelerinde de kendini göstermeye başlayan Corona virüsü büyük bir tehlike. İtalya da karantina bölgeleri kurarak virüsle mücadele ediyor. Virüsün görülmeye başlayan ülkelerden olan İran’da ise okullar, salgın nedeniyle açılmıyor.

Amazon fiyatların yüksek artışından rahatsız

Türkiye’de, İran’dan gelen insanlar Ankara’daki hastanelerde karantina altında. Bu salgının yayılmasını engellemek için ülke yönetimleri belli başlı önlemler alırken, virüsün yayılmasında koruyucu önlem olarak kullanılan malzemelerin fiyatları, astronomik seviyelere kadar artırılabiliyor.

Büyük bir salgına neden olan Corona virüsü nedeniyle birçok dolandırıcı piyasaya çıktı.

Örneğin Amerika’da 3M Co tarafından üretilen koruyucu maskeler, geçtiğimiz dönemlerde Amazon’da 10 dolara veriliyordu. Şimdi ise ABD’de ortaya atılan corona virüsü salgını söylentisi nedeniyle maskenin fiyatı Amazon’da 128 dolara kadar seviyelerinde.

Fiyatların bu kadar yükselmesi nedeniyle Amazon da önlemler aldı. Şirket, fiyatı astronomik şekilde yükselen 1 milyon ürünü sitesinden tamamen kaldırma kararı aldı.

Sizce Türkiye’deki online alışveriş siteleri de böyle bir uygulama yapabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Corona Virüsü Dolandırıcılarına Amazon Dur Dedi!