e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

A101, Bim ve Şok Aktüel Ürünleri Bitiyor!

889 Okunma — 28 Eylül 2020 23:42
A101, Bim ve Şok marketler kapanıyor. Bir çok ilde bir çok bölgede faliyet gösteren A101, Bim ve Şok Marketler Küçük esnafa verdiği zararlar nedeniyle kapatılıyor. Milyonlarca vatandaşın kullandığı marketler zinciri artık açılmayacak.
a101 bim ve şok marketlere ticaret bakanlığı tarafından sınırlama getirildi.
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

A101, Bim ve Şok Marketler kapanıyor. Bir çok ilde bir çok bölgede faliyet gösteren A101, Bim ve Şok Marketler Küçük esnafa verdiği zararlar nedeniyle kapatılıyor. Milyonlarca vatandaşın kullandığı marketler zinciri artık açılmayacak. Neredeyse her mahalle her sokakta var olan A101, Bim ve Şok marketler daha fazla küçük esnafa zarar verilmemesi için kapatılacak. Yeni A101, Bim ve Şok market açmak neredeyse imkansız olacak.

Ticaret Bakanlığı radikal karar!
Her gün büyüyen ve Türkiye genelinde 25 bine yaklaşan Bim, A101 ve Şok marketlerine devlet kısıtlaması. Ticaret Bakanlığı A101, Bim ve Şok marketleri için kararını verdi. Esnafı ve Bakkalı korumak için adımlar atan Ticaret Bakanlığı “tedarik ve dağıtım kooperatifi” modelini entegre edeceğini duyurdu. Bim, A101 ve Şok marketi açmak artık neredeyse imkansız hale gelecek. Sadece nüfüsu çok yüksek yerleşim alanlarında açılabilecek. Küçük yerleşim yerlerine artık A101, Şok ve Bim marketleri açılamayacak.

A101, ŞOK ve BİM istediği yere market açamayacak!
Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde yer alan A101, Bim, Şok ve indirim marketlerine devlet sınırı getirildi. Ticaret Bakanlığı “tedarik ve dağıtım kooperatifi” çalışmasının sonuna geldi. 5 Binden az nüfusu olan yerleşeim yerlerine A101, Bim ve Şok açılamayacak. Bakkalları ve küçük esnafı yaşatabilmek için atılan adımda nüfus şartı 5000’den küçük olan yerleşim yerlerinde açılan A101, Bim, Şok marketleri kapatılacak.

Bakkallara ve Küçük esnafa müjde!
Ticaret Bakanlığının hayata geçirmeyi düşündüğü yeni kararla birlikte bakkallara ve esnaflara büyük kolaylıklar da geliyor. Toptancı halleri ve uygun satış alanları Devlet tarafından tahsil edilecek. Vergi ödemeleri çok cuzzi tutularak, herkesin ödemesi sağlanacak. Kadın girişimcilere Bakkal ve market konusunda destek sağlanacak. Böylelikle Bakkal ve marketlerde piyasayla rekabet edebilecek. Fiş isteyene fiş verilecek, ürünü iade etmek isteyene iade edilecek, 1 liralık ürüne 3 lira fiyat belirtilmeyecek.

a101 bim ve şok aktüel indirimler bitiyor.

A101, Bim ve Şok Aktüel ürünleri bitiyor!
Ticaret bakanlığı sadece Bakkal için değil tüm küçük esnafı düşünüyor. Neredeyse haftanın 6 günü satılan aktüel ürünler, Private Tabel ürünlere sınırlama getiriliyor. Sektörde tekelleşmenin önüne geçilmek ve herkesin kazanması için Private Label ürünlere sınırlandırma geriyor. Artık A101, Bim ve Şok marketler istediklerine göre bu ürünleri satamayacak. Sadece Gıda satışı yapılabilecek.

Bu karar sonrası Bakkallar, Marketler sıkı denetlenecek!
A101, Bim ve Şok
marketlere getirilerek kısıtlamar sonrası Bakkallar ve küçük esnafın yüzü gülsede A101, Bim ve Şok gibi tüm süpermarketler daha bir titizlikle inlecek. Her kolaylığı sağlanan küçük esnaf dolap çalıştırmama, ürün bozukluğu ve kart kabul etmeme gibi en ufak tadsızlıkta sert bir dille uyarılacak ve gerekirse bakkal denetlemeciler tarafından gün gün hafta hafta kapatılabilecek.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

A101, Bim ve Şok Aktüel Ürünleri Bitiyor!