e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Ozon Tedavisi Nedir?

583 Okunma — 16 Haziran 2019 00:57
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ozon tedavisi, deride artan kan dolaşımıyla birlikte cilt yenilenir, temiz ve pürüzsüz görünüm sağlanır, bağışıklık sistemini güçlendirir, yaygın mevsimsel ve bağışıklık sisteminin zayıflamasına sebep olan hastalıklara karşı direncinizi arttırır, damarlar, kan ve lenf sistemi temizlenir.

Canlanan bağışıklık sistemi etkisiyle mikropları öldürerek enfeksiyon hastalıklarına karşı direnci arttırır, eklem ağrılarında ve kas rahatsızlıklarında iyileşme olur, beyin fonksiyonlarını ve hafızayı kuvvetlendirir, ferahlatıcı etkisiyle depresyon ve anksiyete üzerinde olumlu etkisi vardır, depresyon kaynaklı gerginliği gidermeye yardımcı olur, adrenalini okside ederek genel bir sakinlik sağlar, uyku ihtiyacınızı azaltır ve uyku kalitenizin artmasını sağlar.

Ozon tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?

Kronik yorgunluk sendromu, fibromiyalji depresyon, enflamasyonlu ve dejeneratif eklem hastalıkları, bel ve boyun fıtığı, kas-eklem ve romatizmal hastalıklar, dolaşım bozuklukları ve vaskuler hastalıklar; varis, venöz yetmezlik, periferal arteriyel hastalık, diyabet hastalarında damarların hasarlanması sonucu ortaya çıkan dolaşım bozuklukları ve doku hasarının azaltılmasında, mide, bağırsak hastalıkları, nörolojik hastalıklar; Alzheimer, parkinson, demans.

Bakteriyel virüs, mantar enfeksiyonları, zayıflama. Göz hastalıklarında; Retinitis pigmentosa, katarakt, glokom, yaşa bağlı maküler dejenerasyon. Kanser tedavisinde tamamlayıcı tedavi olarak. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, direncin artması. Cilt mantarları ve cilt lezyonları, enfekte ve kronik iyileşmeyen yaralar, açık yatak yaraları, karaciğer enflamasyonu, otoimmun hastalıklar ve böbrek hastalıkları.

3 gün arayla haftada iki seans

Üç gün arayla haftada iki seans yapılır ve beş haftada 10 seans tamamlanır. Etki oluştuktan sonra iyileşmeyi korumak için ayda bir devam edilmesi önerilir.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Ozon Tedavisi Nedir?