e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Sony Xperia 2’nin tasarımı ortaya çıktı

556 Okunma — 10 Temmuz 2019 23:16
"İnternete düşen yeni kılfı görselleri Sony Xperia 2'nin nasıl bir tasarıma sahip olacağını ortaya çıkardı. Amiral gemisi telefonun IFA 2019'da tanıtılması bekleniyor.
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Slashleaks adlı internet sitesi, Sony Xperia 2‘ye ait olduğu iddia edilen birkaç kılıf görseli paylaştı. Akıllı telefonun tasarımı geçtiğimiz haftalarda da internete düşmüştü. Yayınlanan yeni görseller daha önceki sızıntılarla paralellik gösteriyor.

Xperia 2’nin Şubat ayında piyasaya sürülen Xperia 1’in daha küçük bir versiyonu gibi görüneceği bildirilmişti. Cihazın 21:9 görüntü oranını koruması bekleniyor. Bununla birlikte Snapdragon 855yonga seti, 6 GB RAM ve 3.000 mAh kapasiteli bir pille geleceğine yönelik bilgiler var.



IFA 2019’da tanıtılacak
Xperia 2’nin arkasındaki kamera sistemi Xperia 1’deki gibi ortada yer almayacak. Modül yeni telefonda sol üst köşeye taşındı. Ayrıca Xperia 2’nin öncekinden daha kompakt bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor.



Sony yeni amiral gemisi telefonunu büyük ihtimalle 6-11 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek IFA 2019 fuarında tanıtacak. Yani Xperia 2 ile tanışabilmemiz için birkaç ay daha beklememiz gerekiyor.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Sony Xperia 2’nin tasarımı ortaya çıktı