e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Bill Gates’ten Önemli Açıklamalar, Kovid-19 Olmayan Milyonlarca İnsan Ölecek.

938 Okunma — 26 Ağustos 2020 07:16
Microsoft'un kurucusu Bill Gates, resmi rakamlara göre 23 milyondan fazla insanın enfekte olduğu, 817 bin kişinin ise hayatını kaybettiği coronavirüs pandemisi ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Pandemi süresinde corona virüs hakkındaki fikirleriyle gündeme gelen Bill Gates, ABD'de pandemi sona ermeden milyonlarca kişinin hayatını kaybedeceğini ancak bunun sebebinin hastalığın kendisi olmayacağını ifade etti. İşte coronavirüs salgını ile ilgili Bill Gates'ten çarpıcı açıklamalar...
bill gates corona virus hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu..
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ABD‘li ünlü iş insanı Bill Gates Coronavirüs pandemisi ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Coronavirüs salgını ile ilgili çarpıcı açıklamaları ile gündeme gelen Bill Gates, The Economist‘e yaptığı açıklamasında pandemi sona ermeden önce milyonlarca insanın hayatını kaybedeceğini ifade ederken ölümlerin çağunun nedeninin hastalığın kendisi olmayacağını ifade etti. İşte Bill Gates‘in son dakika açıklamaları.

ABD’li ünlü iş insanı Bill Gates‘e göre, pandemi sona ermeden önce büyük ihtimalle milyonlarca insan hayatını kaybedecek ve bu ölümlerin çoğu hastalığın kendisinden değil, corona virüsün sağlık sistemleri ve ekonomiler üzerindeki baskısından kaynaklı olacak.

Bill Gates Coronavirus hakkında dünya genelinde çok insan ölecek acıklamalarında bulundu.

AZ GELİŞMİŞ ÜLKELERİ ETKİLEYECEK !!
The Economist‘e konuşan Microsoft kurucusu, corona virüsün yayılmasını önlemek için uygulanan tecrit önlemlerinin Covid-19 dışındaki hastalıkların tedavisini de engellediğini ifade etti. Bill Gates‘e göre bu durum, en çok da sıtma ve HIV‘le mücadele eden az gelişmiş ülkeleri etkileyecek.

NTV‘de yer alan habere göre; Microsoft‘un kurucusu Bill Gates ve eşinin kurduğu Bill ve Melinda Gates Vakfı, aşılar aracılığıyla sıtma ve çocuk felci gibi hastalıkları hafifletmeye çalışan küresel ittifakın merkezinde yer alıyor. Melinda ve Gates vakfı, kısa süre önce de Hindistan Serum Enstitüsü ile işbirliği yaptığını ve corona virüs aşısını yoksul ülkelere yaklaşık üç dolara sağlayacağını açıklamıştı.

Vakıftaki faaliyetlerine zaman ayırmak için Microsoft‘taki görevini bırakan Bill Gates, ABD‘nin salgınla mücadelesini ise şöyle değerlendirdi. Kesinlikle hazırlıklı değildik. Test yapmaya derhal başlamanın önemini anlayabileceğimiz simülasyonlar geliştiremedik.

Açıkçası, virüse verdiğimiz yanıt beklediğimden kötü oldu. Ekonomi ve Sağlık üzerindeki zarar da tahmin ettiğimden çok daha büyük. Siyasi yöntemlerin değişmesi, insanların maske takmasını sağlar mı, emin değilim. Covid-19 ile mücadelenin siyasi boyutuna’da değinen, Bill Gates‘e göre Joe Biden‘ın seçilmesi, işleri yoluna koymayacak.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Bill Gates’ten Önemli Açıklamalar, Kovid-19 Olmayan Milyonlarca İnsan Ölecek.