e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin güncelleme dönemleri değişti

476 Okunma — 23 Haziran 2019 03:02
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin Android güvenlik güncellemeleri döneminde değişiklik yaptı. Bu cihazlar artık üç aydan daha uzun bir sürede güncelleme alacaklar.

Samsung’un telefonları üç farklı güncelleme kategorisine ayrılıyor. En yeni telefonlar (olması gereken)aylıkgüvenlik güncellemeleri alır, diğer modellerüç aylıkgüncellemeler alır ve Samsung’un hala desteklediği en eski modeller ise “normal” güvenlik güncellemeleri grubuna girer.Galaxy S7veGalaxy S7 Edgebugün üçüncü ve son kategori içine düştüler.


Güncelleme dönemi uzadı
Peki bunun anlamı ne? Hala üç yaşında olan Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edgekullanıyorsanız, güncellemeleri artık eskisi kadar sık göremeyebilirsiniz.Samsung‘un sitesi üzerinden de yayınladığı üzere, artık bu cihazları kullananlar, güvenlik güncellemeleriniüç aydan da fazla bir süresonra alabilecekler.



Garip olan şey ise,2016‘da piyasaya sürülen Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinden 3 ay sonra satışa sunulanGalaxy S7 Activemodelinin ise her ay güvenlik güncellemesi alacak olması. Bu nedenle Galaxy S7 Active için 2016 yılında piyasaya sürülen ve listenin ilk kategorisinde yer alantek cihazdiyebiliriz.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin güncelleme dönemleri değişti