e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Dikkat! Amazon Müşterilerine Esrar Yolluyor!

628 Okunma — 09 Temmuz 2019 16:23
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

E-ticaret devi Amazon, eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Sadece sıradan bir koruma deposu siparişi veren çifte, 30 kilo esrar yollayan Amazon, büyük bir skandala yol açtı.

Dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinden bir tanesi olan Amazon, ABD Orlando’daki bir çifte, yaklaşık 30 kilo esrar gönderdi. UPS aracılığıyla Massachusetts’den Orlando’daki evlerine gelen kolileri alan çift, paketteki ağırlıktan dolayı hemen şüpheleniyor. Kutuyu açtıklarında ise gelen keskin koku karşısında şok olan talihsiz çift, durumu hemen polise bildiriyor.

Esrarı oraya koyanların hesap soracaklarından korkan çift, ayrıca günlerce uyuyamadıklarını ifade etti. Bu vaka üzerine soruşturma başlatan emniyet güçlerine, Amazon yetkililerinden de gerekli desteğin verileceği açıklandı. Orlando polisi konuyla ilgili olarak henüz kimsenin yakalanmadığını belirtti.

Tüm yaşananlar üzerine Amazon, esrar gönderdiği çifte 150 dolarlık bir hediye çeki yolladı. Fakat çift, e-ticaret devinin tavrından oldukça rahatsız. Zira kendilerinden özür dilenmediğini ifade eden Orlandolu çift, hediye çekinden tatmin olmadı.

Esrar normalde Amazon’un teslimatını yapmayacağı ürünler listesinde yer alıyor. Dolayısıyla, Amazon’un nasıl oldu da ‘yanlışlıkla’ esrar gönderdiği şu an için büyük bir muamma. Konu hakkındaki soru işaretleri Orlando polisinin başlattığı soruşturmadan sonra netlik kazanacaktır.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Dikkat! Amazon Müşterilerine Esrar Yolluyor!