e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta yolda!

646 Okunma — 10 Temmuz 2019 23:26
"General Mobile’ın resmi sitesinde ilginç bir durum yaşandı. GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta’sına başvuru formlarını paylaşan firma, kısa bir süre sonra bu formları kaldırdı.
avatar

StarTR

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Android Q Beta sürümü başta Pixel telefonlar olmak üzere birçok üreticiye ait modellere sunuldu. Bugün, ülkemiz üreticilerinden General Mobile’ın da Android Q Beta programına dahil olmayı planladığı ortaya çıktı. General Mobile resmi sitesinin destek kısmında GM 9 Pro ve GM 8 için Androrid Q Beta Programına başvuru formları paylaşıldı. Ancak aradan kısa bir süre geçince anketler kaldırıldı.

Yakında resmi duyuru gelebilir

Durumu ilk olarak forum üyelerimiz fark etti. Hem GM 8 hem de GM 9 Pro için paylaşılan Android Q Beta kayıt formları hala aktif durumda. Elimizdeki bilgiler resmi olmadığı için bu formları sizlerle paylaşamıyoruz. IMEI gibi önemli bilgiler isteniyor. Dolayısıyla formlara denk gelseniz bile şimdilik doldurmamanızda fayda var.



GM 9 Pro Android™ Q Beta Programı yazısını görebiliyorsunuz. Kendisi bağlantılar kaldırılmadan önce ekran görüntüsü almayı başarabilmiş. GM 8 için de benzeri bir bağlantının eklendiği söyleniyor.

GM 9 Pro için Android Pie Beta programı gerçekleştiğinden dolayı Android Q Beta’ya katılması oldukça doğal. GM 8 ise büyük bir sürpriz olacak. Her ne olursa olsun her iki modelin de Android Q Beta’ya katılması kullanıcılarını sevindirecektir.

Daha önce belirttiğimiz üzere General Mobile, Android Q Beta programı hakkındaki paylaşımlarını sitesinden kaldırmışa benziyor. Yani resmi açıklama gelene kadar cihazların Android Q Beta programına dahil edildiklerine dair net bir şey söylememiz mümkün değil. Firmaya konu hakkında ulaşıp, daha net bilgi aldıktan sonra sizleri anında bilgilendireceğiz.


GM 8 için yayınlanan Android Q Beta programı formu

GM 9 Pro için yayınlanan Android Q Beta Programı formu

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta yolda!