e
sv
startr en çok ziyaret edilen siteler bir tık uzağınızda

Apple Watch’un yeni modellerinde kamera olabilir

421 Okunma — 26 Haziran 2019 14:03
"Teknoloji devi Apple'ın yeni ortaya çıkan bir patenti, şirketin akıllı saat modeli Apple Watch'a kamera entegre etmeyi planladığını gösteriyor. İşte şirketin Apple Watch planları.
avatar

Sedef

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple Watch akıllı saat modelleri hiçbir zaman entegre bir kamera ile gelmedi ve kullanıcıların en çok istedikleri yeniliklerden birinin de bu olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda ortaya çıkan bir patent ise şirketin bu konuda çeşitli planları olduğunu ortaya koyuyor.

Kayışa entegre edilen iki kamera
Apple’ın yeni patentinde, optik sensörün ilginç bir şekilde Apple Watch’un kayışına yerleştirildiğ görülüyor. Bunun amacı ise kullanıcıların fotoğraf çekerken kollarını bükmelerini önlemek ve kayışı tutarak kamerayı istedikleri yöne çevirebilmeleri olarak açıklanmış. Patent ayrıca kayışa zıt yönlerde entegre edilmiş iki kamera olduğunu da gösteriyor. Bu da iki taraflı görüntü çekmeyi sağlayacak.

Şimdiden bu tasarımın ne kadar işlevsel olduğunu söylemek çok zor. Bunun yanında şirketin bu planı somutlaştırıp somutlaştırmayacağı da henüz belli değil. Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Gear modelinde de böyle bir durum gündeme gelmişti. Ancak şunu söylemek gerekir ki, Apple’ın Apple Watch modellerine kamera entegre etme konusunda kafa yoruyor olması bile, kullanıcılar açısından olumlu bir gelişme.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Apple Watch’un yeni modellerinde kamera olabilir